CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Hizmette 3. Yıl” Sunumuna Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Liyakatin ne olduğunu bilmiyorlar. Çünkü devlet nasıl yönetilir, onu bilmiyorlar. Adalet nedir, onu bilmiyorlar. Ama kararlıyız. Altı lider de kararlıyız, onlara adaleti de güzelliği de kadın erkek eşitliğini de öğreteceğiz. Onlara herkesin inancına, kimliğine, yaşam tarzına saygı nasıl gösterilirmiş onu da göstereceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi “Hizmette 3. Yıl” Sunumuna katıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel: “Meydanlar Kalabalıklaşırken, Sayın Erdoğan ve Görevlendirdikleri Yalnızlaşıyor ve Dizleri Titriyor”
Erhan Adem: “Cumhur Reyonu mu, Ayrım Reyonu mu ?”
Gamze Taşcıer: "Memuru İlgilendiren Konuları Kapalı Kapılar Ardında Toplanan Kurul ve Heyetlere Teslim Etmek, Emeğe İhanet Etmek
Aylin Nazlıaka: İnegöl'de Özel Bir Kreşte 4 Yaşındaki Bir Çocuk Havuza Düşerek Hayatını Kaybetti, Bu Bir Kaza Değil İhmaldir
Asu Kaya'dan HÜDA PAR'a Tepki: “Ortaçağ Zihniyetine Hiçbir Kadın Alet Olmayacak”