CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Boston'da Dr. Toner ve Dr. Hotamışlıgil'le Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boston’da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (MIT) Dr. Mehmet Toner ile buluştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu daha sonra Harvard’da, Dr. Gökhan Hotamışlıgil ile bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denktaş Ailesi ile Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Bugün Bizim İçin Bir Bitiş Değil, Başlangıçtır; Bu Acizler Bitmiştir”
CHP Lideri Özgür Özel: “Arkadaşlarımıza Atılan Hırsızlık, Yolsuzluk İftiraları Tutmayınca Casusluk İftirasına Sarıldılar”
CHP Lideri Özgür Özel: “İyiliğin, Adaletin Yanında Olanlara Selam Olsun; Adaleti Arayanlara Selam Olsun”
CHP Lideri Özgür Özel: “Bu Millet Ayakta, Eskişehir, Türkiye Ayakta, Meydanlar Ayakta; Hep Birlikte Ayaktayız”