CHP Lideri Kılıçdaroğlu 28 Şubat Mağdurlarıyla Buluştu: Ahdim Var Bu Ülkeyi Barıştıracağım, Bu Ahdim Benim Mirasım Olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurlarıyla helalleşeceğiz. Diyarbakır Hapishanesi mahkumlarıyla helalleşeceğiz. Mahkemelerde süründürülen askerlerimiz ve aileleriyle helalleşeceğiz. Ahmet Kaya ile helalleşeceğiz. ‘Bir solcu, bir ülkücü’ diyerek katlettikleri gençlerimizin aileleriyle de helalleşeceğiz” dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurlarıyla helalleşeceğiz. Diyarbakır Hapishanesi mahkumlarıyla helalleşeceğiz. Mahkemelerde süründürülen askerlerimiz ve aileleriyle helalleşeceğiz. Ahmet Kaya ile helalleşeceğiz. ‘Bir solcu, bir ülkücü’ diyerek katlettikleri gençlerimizin aileleriyle de helalleşeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 28 Şubat mağdurları ile bir araya geldi. Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat eşlik etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplantının kapanışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Gökçe Gökçen, Silivri Cezaevi'nde Ziyaretlerde Bulundu... "Gerçekliğin Ortaya Çıkarılmasına Karşı Bir Savaş Görüyoruz"
Yankı Bağcıoğlu’ndan İHA, Dron Uyarısı: "Tüm Kritik Tesislerde Kuvvet Koruma Tedbirleri Azami Seviyeye Çıkarılmalıdır"
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne'de...
CHP Lideri Özgür Özel: “AK Parti Salonların; Cumhuriyet Halk Partisi Meydanların, Sokağın, Milletin, Halkın Partisidir”
Zeynel Emre: "İktidar Sandıkta Yenemediği Rakibine Siyasi Darbe Yapmıştır"