CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı KEmal Kılıçdaroğlu: "Montajcı Sahtekar"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün TRT ortak yayınındaki “Kandil’dekilerle bu şekilde ama montaj, ama şu, ama bu… Video çekimlerini yaptılar. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler” sözlerine tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Erdoğan’ın söz konusu sözlerinin yer aldığı yayın görüntülerini paylaşan bir hesabı alıntılayarak “montajcı sahtekar” notuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk tur öncesinde düzenlediği mitinglerde; CHP Genel Başkanı Kemal ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun ‘Haydi’ isimli kampanya videosuna montaj ile eklenen terör örgütü PKK’nın görüntülerini yurttaşlara izlettirmişti.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

“Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Yankı Bağcıoğlu: "Siber Savunma ve Siber Emniyet, Türkiye İçin Ertelenemez Bir Güvenlik Başlığıdır"
Sezgin Tanrıkulu: Kocaeli'deki Hemşire Soruşturmasının Gerekçesi Nedir?
Burhanettin Bulut, ‘CHP İletişim Marmara Yerel Medya Buluşması’nda Konuştu: “Gazetecilik Yapılamıyorsa O Ülkede Demokrasiden Söz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CAO Planlama Toplantısına Başkanlık Ediyor
Aylin Nazlıaka, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a Seslendi: Bu Bir Kreş Tartışması Değil, Bir Çocuk Hakkı Meselesidir!