CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Atatürk’ü Pazarlık Konusu Yapan Baş Suçlu Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da Yunusemre Belediye Başkan adaylığı ön seçiminde yaptığı konuşmada, Suudi Arabistan’daki Süper Kupa finalinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı tişört ve Atatürk’ün sözlerinin bulunduğu pankartlara izin verilmemesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “Hepimiz utandık, tepkiliyiz. Ama burada suç ne kulüplerdedir, ne de istifa ettirilerek bütün suçun yükleneceği Türkiye Futbol Federasyonundadır. Suç, ‘Her şeyi ben bilirim, ben’ diyen var ya, suç Recep Tayyip Erdoğan’dadır. Atatürk’ü Suudi Arabistan’da pazarlık konusu yapan, İstiklal Marşı’nı pazarlık konusu yapan baş suçlu Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, memleketi Manisa’da Güzelyurt Millet Çarşısı’nda düzenlenen Yunusemre Belediye Başkan adaylığı ön seçimine katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel: “Tek Adam Yine Kaybedecek, Yurttaş Yine Bütçe Hakkını Söke Söke Alacak”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anıtkabir'i Ziyaret Etti
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Duyurusu
CHP Lideri Özgür Özel, 39’uncu Olağan Kurultayı Sonrası İlk Toplantısını Yapan Parti Meclisi Toplantısına Başkanlık Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'ya Gitti