CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Demokrasi Vakfı Toplantısında Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Medyayı kontrol edeceğim, yargıyı kontrol edeceğim, sivil toplum örgütlerini kontrol edeceğim ve ben mutlaka yerimde kalacağım dediğiniz andan itibaren demokrasi kan kaybetmeye başlıyor ve otoriter rejime doğru hep birlikte gidiyoruz. O konuda rahmetli İsmet İnönü’nün söylediği güzel bir söz var, geçen bir kitapta okudum bu sözü onu sizlere okumak isterim: Demokratik rejimin gayet basit bir tılsımı vardır diyor, iktidarı bırakabilmek. İktidarda bulunanlar bunu yapabildikleri takdirde rejim yaşar, aksi halde soysuzlaşır. Rejimi yaşatmak için nasıl geliyorsak gitmesini de bilmek zorundayız, bilmeliyiz. Ve başkalarının da bu ülkeyi yönetebileceklerinin kabulünü kendi zihin dünyamızda en azından var edebilmeliyiz" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denktaş Ailesi ile Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Bugün Bizim İçin Bir Bitiş Değil, Başlangıçtır; Bu Acizler Bitmiştir”
CHP Lideri Özgür Özel: “Arkadaşlarımıza Atılan Hırsızlık, Yolsuzluk İftiraları Tutmayınca Casusluk İftirasına Sarıldılar”
CHP Lideri Özgür Özel: “İyiliğin, Adaletin Yanında Olanlara Selam Olsun; Adaleti Arayanlara Selam Olsun”
CHP Lideri Özgür Özel: “Bu Millet Ayakta, Eskişehir, Türkiye Ayakta, Meydanlar Ayakta; Hep Birlikte Ayaktayız”