CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Toplantısında Konuştu (20 Haziran 2023)

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

-"Asıl beka sorunu Türkiye’nin bu şartlarda borçlanmasıdır. Bu Düyun-u Umumiye Hükümeti’ni mutlaka yollayacağız. Türkiye’nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16’lı masa kuracağız."

-"Deprem bölgesine elektrik ve doğalgaz faturaları gelmeye başladı, bu doğru değil. Şimdi ‘Para yok’ diyecekler. Hayır efendim var. Televizyonlara çıkıp milyarlarca lira vermeyi taahhüt eden ama ödemeyenler kim, açıklasınlar."

-"İstanbul’a ihanete doymamış olacak ki Erdoğan hâlâ ‘İstanbul'un rantından nasıl faydalanabilirim’ arayışı içinde, kupon arazilerin peşinde. Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş…"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özel: “Herkes Bilsin; Erdoğan Belediye Başkanıyken Rüşvetten, Zimmetten ve Yolsuzluktan Yargılanmıştır”
CHP Lideri Özgür Özel: “Yoksulun Hakkını Zenginden Almaya, Senin Hakkını Uzun Adamdan Almaya Geliyoruz”
CHP Lideri Özgür Özel: “Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin Değil, 15.5 Milyon Vatandaşın Cumhurbaşkanı Adayıdır”
CHP Lideri Özgür Özel: “Herkes Bilsin; Erdoğan İstanbul’da Belediye Başkanıyken Rüşvetten, Zimmetten ve Yolsuzluktan Yargılanmış
Deniz Yücel'den Ömer Çelik'e: "Siz Tehdit ve Şantajla Halkın İradesini Gasp Eden, İktidarda Kalabilmek İçin Siyasi Etik ve Ahlak