CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Akbelen Tepkisi: "Korkunç Bir Baskı..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akbelen ormanını korumak için nöbet tutan yurttaşların kullandığı seyyar tuvaletlerin önüne jandarmanın barikat kurmasına tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, Karar gazetesinin “Tuvalete jandarma nöbeti… Devletin görevi bu mu?” başlıklı manşetini, “Akbelen ormanlarında vatana sahip çıkmak için mücadele eden vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarını dahi giderememesi için, başlarına jandarma dikmek asla kabul edilemez! Bu, hem korkunç bir baskıdır hem de böyle bir emir vermek köklü Jandarma Teşkilatımıza büyük saygısızlıktır” açıklamasıyla paylaştı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

Ulaş Karasu: “Kendini Denetlemekle Yükümlü” Sayan “Ballı Maaşlı” Çıktı
Gamze Taşcıer'den Öldürülen TBMM Personeline İlişkin Açıklama: "Saliha Ozan’ın Çocuklarının Bakım ve Eğitim Sorumluluğunu TBMM Ü
Gamze Taşcıer: “Ev Değil, Ev Almanın Hayalini Satıyorlar!”
Aylin Nazlıaka’dan Karaman’da Bakım Merkezinde Yaşanan Cinsel Taciz Skandalına İlişkin Açıklama: “Bu Çocuklar Sahipsiz Değil!”
Zeliha Aksaz Şahbaz: ‘Kamu Kaynağı Şirketlere, Aşıya Para Yok, Şehir Hastanesine Var!’