Büyükçekmece Belediye Meclisi Temmuz ayı 1. oturumunu gerçekleştirdi

Büyükçekmece Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumunu belediye başkan vekili Hakan Çebi’nin başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleşen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi’nde Türkiye’yi temsil ettiği için meclise katılamadı.

 

Gündem maddeleri komisyonlara sevk edildi

 

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı birinci oturumu önemli gün ve haftalara yönelik siyasi parti grup başkan vekillerinin mesajları ile açıldı. Konuşmaların adından gündem de yer alan 4 madde ve 3 ek gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı ikinci oturumu Perşembe günü saat 11.00’da yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

SARIYER BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA KABİR ZİYARETİ KOLAYLIĞI
KÂĞITHANE’DE YOLLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
SULTANBEYLİ, GENÇLİK VE SPORUN MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK
SARIYER BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN VE ETKİNLİK MERKEZLERİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU