Bülent Tezcan: “New York’taki Türkevi'ne Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Nev York’taki Türkevi’ne yönelik saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada “New York’taki Türkevi'ne saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’ın yazılı basın açıklaması şöyle:

“New York’taki Türkevi'ne saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

ABD New York Başkonsolosluğumuzun da yer aldığı ve vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanlığı 2. turu için oy kullandığı Türkevi'ne saldırı düzenlenmiştir.

Gece saat 03.14'te kimliği henüz belirlenmeyen bir kişi, elinde demir levyeyle binanın alt katındaki bazı camları kırmıştır. Konsolosluk görevlilerimiz New York Polisi'yle temasa geçmiş, Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatmıştır.

Saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

New York Başkonsolosluk görevlilerimize, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olayın faillerinin bir an önce yakalanmasını bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özel: “Herkes Bilsin; Erdoğan Belediye Başkanıyken Rüşvetten, Zimmetten ve Yolsuzluktan Yargılanmıştır”
CHP Lideri Özgür Özel: “Yoksulun Hakkını Zenginden Almaya, Senin Hakkını Uzun Adamdan Almaya Geliyoruz”
CHP Lideri Özgür Özel: “Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin Değil, 15.5 Milyon Vatandaşın Cumhurbaşkanı Adayıdır”
CHP Lideri Özgür Özel: “Herkes Bilsin; Erdoğan İstanbul’da Belediye Başkanıyken Rüşvetten, Zimmetten ve Yolsuzluktan Yargılanmış
Deniz Yücel'den Ömer Çelik'e: "Siz Tehdit ve Şantajla Halkın İradesini Gasp Eden, İktidarda Kalabilmek İçin Siyasi Etik ve Ahlak