BÜLENT ECEVİT ÇANKAYA’DA ANILDI

Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi, ölümünün 15. yılında “Bülent Ecevit - Siyasi Yaşamda Onurlu 50 Yıl” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi,  ölümünün 15. yılında “Bülent Ecevit - Siyasi Yaşamda Onurlu 50 Yıl” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Dostları, şair, gazeteci ve siyaset adamı Bülent Ecevit’in anısına açılan fotoğraf sergisinde bir araya geldi. Sergi, gazeteci, yazar, şair ve insan olarak Bülent Ecevit’in yaşam öyküsünün aktarılması ile başladı.

CHP ve DSP genel başkanlığı döneminde partilerin farklı kademelerinde birlikte çalıştığı genç dostlarının da katıldığı açılışta, Kıbrıs Fatihi ve Karaoğlan unvanları ile anılan Ecevitli yıllar bir kez daha hatırlandı.

Tarihi belge niteliği taşıyan çok sayıda fotoğrafın yer aldığı sergi, 14 Kasım’a kadar Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde görülebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Remazan Kaya Koşusu'nda kazanan Mehmetgiller oldu
Osmangazi Koşusu’nda galibiyete Mangusta ulaştı
19 Temmuz Cumartesi günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
2024 Yılı Nimet Üyken Basın Ödülleri yarışması sonuçlandı
Ankara Jandarma Koşusu’nu Battle For Glory kazandı