BUCA'DA BELEDİYE VE AHBAP İŞBİRLİĞİ

İzmir'in Buca Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım kolilerinin ulaştırılması için AHBAP Derneği’yle yaptığı işbirliğinin ardından, LGS’ye hazırlanan 8’inci sınıf öğrencilerine eğitim seti dağıtıldı.

İzmir'in Buca Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım kolilerinin ulaştırılması için AHBAP Derneği’yle yaptığı işbirliğinin ardından, LGS’ye hazırlanan 8’inci sınıf öğrencilerine eğitim seti dağıtıldı.

Buca'da yürütülen dayanışma projeleri kapsamında, AHBAP Derneği ve Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere bin adet gıda yardım kolisinin ulaştırılmasının ardından eğitimdeki engelleri kaldırmak için yeni bir proje başlatıldı.

EĞİTİM DAYANIŞMASI

Haziran ayında yapılacak Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlanan 8. sınıf öğrencileri yalnız bırakılmadı. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Çakır'ın da katıldığı etkinlikte Cemal Yetginer Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi ile Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi’nde destek eğitimi alan öğrencilere, 190 adet tüm derslere yönelik konu anlatımı ve soru bankasının yer aldığı LGS hazırlık kitap setleri dağıtıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı