BORNOVA’DA “ETKİNLİK TIR'I” YOLA ÇIKTI

Bornova Belediyesi’nin etkinlik TIR'ı yola çıktı. Ağustos ayı boyunca devam edecek etkinlikler kapsamında Bornovalılar’a, sağlık ve matematik alanlarında önemli bilgiler verilecek.

Bornova Belediyesi’nin etkinlik TIR'ı yola çıktı. Ağustos ayı boyunca devam edecek etkinlikler kapsamında Bornovalılar’a, sağlık ve matematik alanlarında önemli bilgiler verilecek.

Bornovalılar’ı sağlık ve matematik etkinlikleri ile buluşturacak TIR'ın ilk durağı, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı oldu. İki gün boyunca, 19.00 - 21.00 saatleri arasında alanda kalan etkinlik TIR'ında vatandaşlara, sağlık alanında bilgiler verildi. Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli diş hekimi, hemşire ve ebeler TIR'ı ziyaret eden Bornovalılar’ın sorularını yanıtladı.

Etkinliklerde, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nden bilim insanları da yer aldı. Ziyaretçilere virüslerin evrimi anlatıldı, kolonya ve dezenfektan yapımıöğretildi.

Etkinlik TIR’ının sağlık alanındaki buluşmaları, 18-19 Ağustos 2021 tarihlerinde Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.  23-24-25 Ağustos'ta ise aynı meydanda matematik etkinlikleri gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

EYÜPSULTAN’DA 7 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI: YANGIN İKİ BİNAYA SIÇRADI
KADIKÖY’DE GALATASARAY TARAFTARINA SİLAHLA ATEŞ EDEN ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
KADIKÖY’DE GALATASARAY TARAFTARINA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
ESENYURT’TA YANGIN SIRASINDA PANİK YAPAN KADIN 8. KATTAN BÖYLE ATLADI
ŞİŞLİ’DE ETRAFA VE POLİSE ATEŞ AÇAN SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI