BİNLERCE ÇOCUK HEP BİRLİKTE EĞLENİYOR

Kâğıthane Çocuk Festivali, birbirinden eğlenceli etkinliklerle 26 Ocak'a kadar çocukları ve ailelerini Hasbahçe'de buluşturacak. Üstelik tüm etkinlikler ücretsiz düzenleniyor. Etkinliklerde ilk günden itibaren binlerce çocuk hep birlikte eğlenip yeni arkadaşlıklar kurdu.

Renkli bir dünya çocukları bekliyor!

Profesyonel ekipler tarafından hazırlanan birbirinden renkli gösterilerle çocuklar hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenecek. Enerjilerini atabilecekleri dev şişme oyun gruplarıyla çocuklar doyasıya eğlenecek. Yüz boyama, el işi gibi birçok farklı atölyede çocuklar yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak. Sevilen çizgi film karakterleri çocuklarla buluşacak ve unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm etkinlikler boyunca çocuklara özel ikramlar sunulacak.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’den Çocuklara Özel Mesaj

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın gülümsemesi bizim için her şeyden değerli. Bu festivalle onların mutlu olmalarını ve keyifli vakit geçirmelerini istiyoruz. Tüm ailelerimizi çocuklarımızla birlikte Hasbahçe ‘ye bekliyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı Trafiğe Açıldı
Güngör Geçer, “Göller Yaylası’nın yol ve su sorununu çözüyoruz.”
Türkiye Tarihinin En Uzun “Özgürlük Yürüyüşü” Devam Ediyor
TEMELİ ATILDI, TAKVİM NETLEŞTİ: MAMAK METROSU’NDA ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR
Karataş Balıkçısına Malzeme Desteği