BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN: "AMACIMIZ, ŞEHRİMİZDEKİ TÜM DİNAMİKLERLE BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALAR ORTAYA KOYMAK"

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya gelerek talep ve görüşlerini dinledi.

GÖKAY ŞİMŞEK

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya gelerek talep ve görüşlerini dinledi.

Belirli aralıklarla Bilecik'teki sivil toplum kuruluşu, esnaf ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Şahin, son olarak Bilecik'teki müteahhitler ile buluşarak şehirdeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Şahin toplantı için, "Başkan Yardımcımız Melek Mızrak Subaşı ile birlikte; ilimizdeki kurum müdürleri ve müteahhitler ile birlikte bir araya gelerek şehrimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Amacımız, şehrimizdeki tüm dinamiklerle birlikte güzel çalışmalar ortaya koymaktır. Bu anlamda her meslek grubundan temsilcilerle bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ