BEYLİKDÜZÜ’NDE GÜNLERCE YANAN FABRİKADA YIKIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

İstanbul Beylikdüzü'nde 2 ay önce yanan ve günlerce söndürülemeyen plastik madde üretimi yapan fabrikanın yıkım çalışmaları başladı.

İstanbul Beylikdüzü'nde 2 ay önce yanan ve günlerce söndürülemeyen plastik madde üretimi yapan fabrikanın yıkım çalışmaları başladı. Çalışmalar dron ile havadan da görüntülendi.

Yangın Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi'nde 23 Kasım 2024 tarihinde saat 04.00 sıralarında çıkmıştı. Plastik ham madde üretimi de yapılan 6 katlı fabrikanın 3'üncü katında çıkan yangın tüm binayı sarmış, alevler günlerce söndürülememişti. Yangının çıktığı fabrikanın ağır hasar aldığı tespit edilmişti. Yıkılma tehlikesi bulunan bina bugün sabah saatlerinde özel bir yıkım firması tarafından kontrollü olarak yıkılmaya başlandı. Ekiplerin çalışması dron ile havadan da görüntülendi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ