BEŞİKTAŞ’TA BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 5'e 2 top kapma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Bodrum FK maçı için bugün saat 16.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Bodrum'a giderek kampa girecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Merhum Asli Üyemiz Y. Cahit Aybek'i saygıyla anıyoruz
Fransız Derbisi’nde Camille Pissarro zafere ulaştı
GÖKÇEADA ULTRA TRAİL’İN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİ
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SERİDE DURUMU 1-1’E GETİRDİ
1 Haziran Pazar günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları