BEŞİKTAŞ’TA, BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başladı. Sivasspor maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise dar alanda oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş, Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

42. Breeders’ Cup Dünya Şampiyonası sona erdi
2 Kasım Pazar günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Eğil Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Menabınoğlu kazandı
Necip Fazıl Kısakürek Koşusu’nda kazanan Hopdedik oldu
Büyük kupalar sahiplerini buldu