BEŞİKTAŞ SAHASINDA 35 GÜN SONRA KAZANDI

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Bodrum FK'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, evinde 35 gün sonra galip geldi.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Bodrum FK'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, evinde 35 gün sonra galip geldi.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Bodrum FK'yı 2-1'lik skorla yendi. Son haftalarda ligde istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlılar, bu 3 puanla moral buldu. Kartal aynı zamanda evinde de 1 ayı aşkın bir süre sonra galip gelmeyi başardı.

Sahasında en son 7 Aralık 2024 tarihinde Fenerbahçe'ye karşı kazanan Beşiktaş, bu maçtan sonra iç sahada Alanyaspor'la berabere kaldı.

Siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe mücadelesinden önce ise Dolmabahçe'de Kasımpaşa ve Göztepe karşılaşmalarından yenilgiyle ayrılmıştı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

BARIŞ ALPER YILMAZ, BU SEZONKİ 13. GOLÜNÜ ATTI
FERNANDO MUSLERA, BÜLENT KORKMAZ’IN REKORUNA ORTAK OLDU
VİCTOR OSİMHEN, GALATASARAY TARİHİNE GEÇTİ
OKAN BURUK’UN, 2. TÜRKİYE KUPASI SEVİNCİ
GALATASARAY, TÜRKİYE KUPASI’NI 19. KEZ KAZANDI