BEŞİKTAŞ, KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTI

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla başlayan idman, taktik çalışma ve dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11.45'te basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

2 Mayıs Cuma günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ DERBİSİ HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ
GALATASARAY, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ
AYTUĞ BATUR KÖMEÇ, SIRBİSTAN EKİPLERİNİN RADARINA GİRDİ
FURKAN ORAK, BÜYÜK KULÜPLERİNDEN HEDEFİNDE