BEŞİKTAŞ, GÖZTEPE MAÇININ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında evinde Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında evinde Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, pas ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.

Beşiktaş, Göztepe'yle oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 22 Kasım Cuma günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Merhum Asli Üyemiz Şencan Fotocan'ı saygıyla anıyoruz
Merhum Asli Üyemiz Adil Tügel'i saygıyla anıyoruz
5. Anadolu En'leri Ödül Töreni'nde Elazığ Hipodrom Müdürlüğümüze Ödül
Merhum Asli Üyemiz Onur Yetkin'i saygıyla anıyoruz
İsimli Koşular hakkında