BEŞİKTAŞ, GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Yardımcı Antrenör Jean Paul van Gastel'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, pas ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, minyatür kale maç ve ardından dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dört günlük iznin ardından 19 Kasım Salı günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Aygır Tanıtım Günü İzmit Aşım İstasyonu'nda gerçekleşti
Ethem Menderes Koşusu’nda zaferin adı Wardenclyffe
22 Aralık Pazartesi günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
İbrahim Özekici Koşusu’nda galibiyete ulaşan Wolka Maria oldu
Şükrü Yurteri Koşusu’nu Sadık Ağanın Oğlu kazandı