BEŞİKTAŞ EZELİ RAKİPLERİNE KARŞI GALİBİYETE HASRET!

Beşiktaş, geçtiğimiz sezondan bu yana Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı son 5 maçın tamamından mağlup ayrıldı.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezondan bu yana Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı son 5 maçın tamamından mağlup ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 15. hatasında Beşiktaş, 7 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligde oynadığı son 5 müsabakadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar, galibiyet özlemine sarı-lacivertli takım karşısında son vermek istiyor. Ancak Kartal'ın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı derbilerde 3 puan hasreti de göze çarpıyor.

Son 5 maçta galip gelemedi

Beşiktaş, geçtiğimiz sezondan bu yana ligde Galatasaray'la 3, Fenerbahçe'yle de 2 kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu mücadelelerin tamamını kaybetti. Bu karşılaşmalarda fileleri 4 kez sarsan Kara Kartal, 10 gole ise engel olamadı.

Beşiktaş'ın, son 5 derbide aldığı sonuçlar şöyle:

2024-2025

Galatasaray: 2 - Beşiktaş: 1

2023-2024

Galatasaray: 2 - Beşiktaş: 1

Beşiktaş: 0 - Galatasaray: 1

Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 3

Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Aygır Tanıtım Günü İzmit Aşım İstasyonu'nda gerçekleşti
Ethem Menderes Koşusu’nda zaferin adı Wardenclyffe
22 Aralık Pazartesi günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
İbrahim Özekici Koşusu’nda galibiyete ulaşan Wolka Maria oldu
Şükrü Yurteri Koşusu’nu Sadık Ağanın Oğlu kazandı