BEŞİKTAŞ, CORENDON ALANYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden bugün yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Adana Demirspor maçında forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncuların ısınma koşuları, pas ve 5'e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Merhum Asli Üyemiz Şencan Fotocan'ı saygıyla anıyoruz
Merhum Asli Üyemiz Adil Tügel'i saygıyla anıyoruz
5. Anadolu En'leri Ödül Töreni'nde Elazığ Hipodrom Müdürlüğümüze Ödül
Merhum Asli Üyemiz Onur Yetkin'i saygıyla anıyoruz
İsimli Koşular hakkında