BAŞKENT’TE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÜÇ GÜNLÜK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için kent genelinde üç günlük program hazırladı. 29 Ekim’de 7 merkez ilçede bando gruplarıyla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için kent genelinde üç günlük program hazırladı. 29 Ekim’de 7 merkez ilçede bando gruplarıyla kutlama gerçekleştirilecek. 3 ilçede ise Mehteran ve FOMGET Halk Dansları Topluluğu’nun katılacağı yürüyüşler yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir kutlama programı hazırladı. 

Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümü nedeniyle “Cumhuriyet Haftası” etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 28-30 Ekim tarihleri arasında kentin birçok noktasında bando grupları ve sanatçılar konserler verecek, Mehteran ve FOMGET Halk Dansları Topluluğu yürüyüşler gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Haftası, 28 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da Arcadium AVM arkasında Ceylan Ertem konseri ile başlayacak. 28 Ekim günü saat 20.00’de Gençlik Parkı’nda ise Kuvayi Milliye Destanı Oratoryosu konseri yapılacak. 29 Ekim Cuma günü saat 16.00’da da Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ‘Cumhuriyet’in Zaferi Sergisi sunulacak. 

29 Ekim’de saat 18.00’de Gençlik Parkı’nda Gazapizm konseri ile kutlamalar devam edecek. olan

Gençlik Parkı Büyük Sahne’de saat 20.00'da Figen Genç ve Kent Orkestrası Cumhuriyet Tangoları sahne alacak.

30 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde Ressam Yavuz Bozkurt’un Cumhuriyetin Zafer Sergisi Resim Performansı Başkentlilerle buluşacak.

Kutlama etkinlikleri aynı gün Karayalçın Kent Meydanı’nda saat 16.00’da Mustafa Özarslan'ın, Harikalar Diyarı’nda saat 16.00’da ise ‘Aysel Yakupoğlu’nun vereceği konser ile sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri

KADIKÖY’DE CADDE 10K VE CADDE 21K KOŞULARI İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR
Online Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
KIDZANIA İSTANBUL’A ‘LEADERSHIP IN SALES AWARDS’TAN 100. YIL LİDERLİK ÖDÜLÜ
55 YILLIK BEKLEYİŞ SON BULDU
İZMİR AŞKIYLA HERKES SALONA