Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in Anadolu ziyaretleri devam ediyor. Başkan Öztekin'in son durağı Hatay oldu. Hatay'da, ikameti Kağıthane'de olan ve yaz tatili için memleketlerine giden hemşehrileriyle buluşan Başkan Öztekin Hatay'ı karış karış gezdi.
İl ve ilçelerde belediye başkanları, yöre derneklerinin temsilcileri ve vatandaşlarla görüşen Başkan Öztekin aynı zamanda, çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. Hatay'ın İskenderun, Arsuz, Antakya, Reyhanlı ilçelerindeki temaslarında Başkan Öztekin yörelerin tarihi ve kültürel eserlerini de yerinde inceledi.
Dönüş yolunda açıklama yapan Başkan Öztekin, '' Hatay'dan güzel hatıralarla geri dönüyoruz. Hemşehrilerimize güleryüz ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Hatay her açıdan bilinmesi, gezilmesi gereken, tarihi ve kültürel zenginlikleri çok bir şehir.'' ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ÖZTEKİN HATAY'DA
İlk yorum yazan siz olun
YEREL Haberleri
KÂĞITHANE’YE 32 DERSLİKLİ YENİ ANADOLU LİSESİ KAZANDIRILIYOR
Başkan Eren Ali Bingöl komşularıyla bir arada: Halk buluşmaları devam ediyor
HASAN CEVAHİR SPOR MERKEZİ’NDE SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI
KÂĞITHANE’DE YENİLİKÇİ TARIM TEKNOLOJİLERİ YERİNDE İNCELENDİ
SOKAK HAYVANLARINA CAN SUYU ÇAĞRISI