BAŞKAN ÖZTEKİN, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARININ PROJELERİNİ İNCELEDİ



TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi kapsamında Kağıthane’de 17 ayrı okulda bilim fuarları düzenlendi. Geleceğin bilim insanı öğrencilerinin icatlarının sergilendiği fuarlardaki projelerin her biri büyük beğeni topladı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de okulları tek tek gezerek projeleri yerinde inceledi. Ekolojik Denge, Nesnelerin İnterneti, Akıllı Ulaşım Sistemleri, Siber Güvenlik gibi 43 farklı tematik alandan projeleri inceleyen Başkan Öztekin öğrencileri tebrik etti.

İcat ve projelerini Başkan Öztekin’e sunan öğrenciler destek sözü de aldı. Başkan Öztekin, toplum yararına olan tüm projelerinde öğrencilerin maddi ve manevi yanlarında olacaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

KÂĞITHANE’YE 32 DERSLİKLİ YENİ ANADOLU LİSESİ KAZANDIRILIYOR
Başkan Eren Ali Bingöl komşularıyla bir arada: Halk buluşmaları devam ediyor
HASAN CEVAHİR SPOR MERKEZİ’NDE SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI
KÂĞITHANE’DE YENİLİKÇİ TARIM TEKNOLOJİLERİ YERİNDE İNCELENDİ
SOKAK HAYVANLARINA CAN SUYU ÇAĞRISI