Başkan Bozkurt’tan 60 Çocuğa Hediye Gözlük

EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Dünya Görme Günü’nde ücretsiz yapılantarama sonucu göz kusuru tespit edilen çocuklara gözlüklerini teslim etti.

 

EsenyurtBelediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından uluslararası optik cam markasıEssilor ve Birinci Göz Hastanesi ile birlikte Dünya Görme Günü etkinliğiçerçevesinde çocuklara ücretsiz göz muayenesi yapıldı. Muayenede göz kusurutespit edilen 60 çocuğa firmanın temin ettiği gözlükler Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından Esenyurt Belediyesi'nde teslimedildi. Çocuklara ailelere de eşlik ederken buluşmaya Esenyurt belediyeBaşkan Yardımcısı Doç. Dr. Halis Şimşek de katıldı.


“ÇOCUKLAR UMUDUMUZDUR”


Aileleriylebirlikte gelen çocuklarla yakından ilgilenen ve hatırlarını soran Başkan KemalDeniz Bozkurt işbirliği içinde oldukları sponsorlara teşekkür etti. BaşkanBozkurt yaptığı konuşmada “Hep beraber dünyayı güzelleştirelim. Birlik,beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu bizim genlerimizde vegeleneklerimizde var. Çocuklar umudumuzdur. Esenyurt ile ilgili birçokprojelerimiz var. Esenyurt’un sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu.Yapılan konuşmanın ardından Başkan Bozkurt, Birinci Göz Hastanesi BaşhekimiDoç. Dr. Faik Oruçoğlu’na plaket verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

Tuzla’da nostalji dolu sinema geceleri Ağustos’ta da devam ediyor
YENİDOĞAN BEBEKLERE HOŞGELDİN HEDİYESİ
Tuzla Belediyesi’nden üniversite adaylarına rehberlik hizmeti
MACERA PARKLARINA ZİYARETÇİ AKINI
KÂĞITHANE’DE YENİ HAYATLAR, YENİ AĞAÇLARLA BULUŞUYOR