Başkan Bozkurt: Öğretmenler Bir Toplumun Geleceğidir

İlçe genelindeki öğretmenleri yalnız bırakmayan Başkan Bozkurt,öğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte ünlüsanatçı Ender Balkır eşsiz türküleriyle öğretmenlere unutulmaz bir akşamyaşattı.

Başkan Bozkurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe genelindekiöğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Ünlü sanatçı Ender Balkır dasöylediği türkülerle öğretmenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Esenyurt KültürMerkezi’nde gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe, Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’un yanı sıra Esenyurt Belediye başkan yardımcıları, birimmüdürleri, çok sayıda öğretmen ve aileleri katılım sağladı.

Sizlere SonsuzTeşekkür Ediyorum

Öğretmenlerin toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt; “Ender Bey’i dinlemeye doyamıyoruz. İnşallah buakşam da öyle bir duygu kalacak hepimizde. Bu gün 24 Kasım Öğretmenler Günü’nükutlamak üzere buradayız. Öğretmenler bir toplumun geleceğidir. Onlar nasılyoğururlarsa ülkeyi, ülke de öyle şekillenir. Bir öğretmen çocuğu olarak benbuna inanıyorum. Babamın hayatından bende kalan bu. Ben sizlere teşekkürediyorum. Öğretmenlik mesleğinin getirdiği sorunları ve sıkıntıları ben birebirşahit olarak hafızama nakşettim. Gerçekten çok zor bir meslek. Hangi duygu vedurumlar içerisinde olduğunuzu biliyorum. Dolayısıyla sizlere sonsuz teşekkürediyorum. İyi ki varsınız. Bizim birliğimiz olun, beraberliğimiz olun, bizibirbirimize perçinleyin ki bu toplum ilelebet var olsun. Gazi Mustafa KemalAtatürk’ün kurduğu bu ülkede ilelebet var olalım. Hepinize sevgiler, saygılarsunuyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

TEVFİK GÖKSU’NUN İBB AKP GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİ SONA ERDİ
ŞAHAN: "İHTİYAÇ DIŞI İŞE ALIMLARIN İŞ AKİTLERİNE SON VERİLMİŞTİR"
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU YAPILDI
BELEDİYESİ EKİPLERİ, 9 GÜNDE YAKLAŞIK BİN 400 TON ATIK TOPLADI
BAYRAMPAŞA'DA MECLİS TOPLANTILARI CANLI YAYINLANACAK