Bahçelievler’li her öğrenciye karşılıksız 1200 TL’lik katkı

Bahçelievler Belediyesi, başarılı öğrencilerini ödüllendiriyor. ‘Başarı Sizden Katkı Bizden’ sloganıyla hizmete alınan proje ile ilçe sınırları içinde Üniversiteyi kazanan öğrencilere karşılıksız 1200 (Bin İki Yüz) TL katkıda bulunulacak.

Çalışma ile Bahçelievler’de yaşayan gençlere destek olunması hedefleniyor. Bu kapsamda katkıdan yararlanmak isteyen öğrencilerin öncelikli olarak Bahçelievler’de ikamet ediyor olması gerekecek. 

Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Başarıyı ödüllendirmek ülkemizin geleceğine karşı sorumluluğumuzdur” dedi Öğrencilerin eğitimindeki başarılarının her şeyden önce geldiğini ifade eden Bahadır. ”Sadece eğitimde değil her alanda yanlarındayız. Gençlerimize Bahçelievler’de yaşamanın ayrıcalığını hissettirmeye çalışıyoruz. Projelerimizi onlara göre planlıyoruz, ilçemizi onlara göre şekillendiriyoruz. Genç kardeşlerimize güveniyoruz” dedi.

Katkıdan 2 ve 4 Yıllık ‘Örgün Eğitim’ kazanlar yararlanacak. Çalışma 2021 yılında Üniversiteyi ilk kez kazananları kapsıyor. Başvuru şartları arasında Türkiye sınırları içinde; Devlet, Özel veya Vakıf Üniversitelerinden herhangi birinde Ön Lisans veya Lisans programını kazanması gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

TEVFİK GÖKSU’NUN İBB AKP GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ GÖREVİ SONA ERDİ
ŞAHAN: "İHTİYAÇ DIŞI İŞE ALIMLARIN İŞ AKİTLERİNE SON VERİLMİŞTİR"
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU YAPILDI
BELEDİYESİ EKİPLERİ, 9 GÜNDE YAKLAŞIK BİN 400 TON ATIK TOPLADI
BAYRAMPAŞA'DA MECLİS TOPLANTILARI CANLI YAYINLANACAK