BAHÇELİEVLER’DE İŞ YERİ VE ARAÇ KURŞUNLAMA OLAYLARINA KARIŞAN 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Bahçelievler'de iş yeri ve araç kurşunlama olaylarına karıştıkları tespit edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Bahçelievler'de iş yeri ve araç kurşunlama olaylarına karıştıkları tespit edilen 4 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 30 Aralık 2024 tarihinde, 2 şüphelinin bir iş yeri önüne motosiklet ile gelerek kurşunlama olayını gerçekleştirdikleri ve ardından kaçtıkları tespit edildi. Olaya ilişkin incelenen güvenlik kamerası görüntüleri ve saha araştırmaları sonucu yaşları küçük şüpheliler E.Ş. ve A.O. yakalandı.

21 Şubat 2025 tarihinde ise Hürriyet Mahallesi'ndeki bir araca silah ile ateş açan ve ardından Şirinevler Mahallesi'ndeki iş yeri önüne gelerek silahlı saldırıda bulunan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Polis ekiplerince incelenen görüntüler sonucu tespit edilen A.A., B.A. ve yaşı küçük M.Y. yakalandı.

Yapılan incelemede şüphelilerin iş yerleri sahiplerinden talep ettikleri parayı alamamaları nedeniyle kurşunlama olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi.

Yakalanan 5 şüpheli "iş yeri kurşunlama, genel güvenliğin tehlikeye sokulması, mala zarar verme, tehdit ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden yaşı küçük M.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, A.O., E.Ş., A.A. ve B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı