AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 486 KÖYDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları aracılığıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinin sayısı 486’ya ulaştı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları aracılığıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinin sayısı 486’ya ulaştı. 

Kentin geleceğine yapılacak olan yatırımlarına, vatandaşların görüş ve önerilerini alarak yön veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, "Büyükşehir Sahada" projesi ile köy köy gezerek vatandaşları dinliyor.

Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve ilgili birim yetkililerinin de yer aldığı toplantılarda, planlanan işler hakkında bilgilendirme yapılıyor, vatandaşlardan gelen görüş, talep ve öneriler ile birlikte iş planı oluşturuluyor. 

"Büyükşehir Sahada" projesi kapsamında şu ana kadar 486 köye ziyaret gerçekleştirildi.

"AYDIN’DA HALK İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR"

Yapılacak olan yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirmek ve yine vatandaşlardan gelen talepleri analiz ederek hayata geçirmek için bu toplantılara özel önem verdiğini belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, “Çözüm odaklıçalışma anlayışı ve hizmetlerin sürekliliği için vatandaşlarımızı dinlemek bize güç veriyor. Hizmetlerimiz konusunda halkımızla birlikte hareket ederek kısa sürede hızlı ilerliyoruz. Aydın’da Halk İster Büyükşehir Yapar ” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ