ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI, ATAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ataşehir Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu ile Ataşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Ataşehir’de okullar arası Atatürk Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi.

Ataşehir’de örgün öğrenim gösteren okulların 2007 – 2018 yılları arası doğumlu öğrencilerinin katıldığı turnuva yoğun katılımla gerçekleşti.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvanın final müsabakalarını izleyen Başkan Onursal Adıgüzel, öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlerin gelişimine katkı sunacak her projeye destek olacaklarını belirten Başkan Onursal Adıgüzel, “Ataşehir’deki 52 okuldan 183 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Atatürk Kupası Satranç Turnuvamızın final müsabakalarına katıldık. Gençlerimizi spora ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak bu tür etkinliklere teşvik etmeye devam edeceğiz. Bu organizasyonu düzenlememizde emeği geçen, başta Ataşehir Kaymakamlığımız olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ediyor, turnuvada başarı elde eden evlatlarımızı kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Turnuvada başarılı olan öğrencilere de madalyalarını Başkan Onursal Adıgüzel taktim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

CUMHURİYET’İN 102. YILI KÜÇÜKÇEKMECE’DE BİR DİZİ ETKİNLİKLE KUTLANACAK
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ
KÂĞITHANE’DE YEŞİL YAŞAM ALANLARI GENİŞLİYOR
Tuzla Belediyesi’nden pazar yerlerine hijyen ve etiket denetimi
MUTLU ÇOCUK OYUN VE ETKİNLİK MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI