ATAŞEHİR’DE SAHTE VE KAÇAK ALKOL DENETİMİ

İstanbul Ataşehir'de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, alkol satışı yapan işletmelere yönelik sahte ve kaçak alkol denetimi gerçekleştirildi.

İstanbul Ataşehir'de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, alkol satışı yapan işletmelere yönelik sahte ve kaçak alkol denetimi gerçekleştirildi.

Ataşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve ilgili ekiplerce alkol satışı yapan işletmelere yönelik sahte ve kaçak alkol denetimleri yapıldı. Denetimlerde, iş yerlerinin bulundurması gereken ruhsat ve evraklar kontrol edilirken, alkol şişelerinin bandrolleri de incelendi. İşletme sahiplerini ve mekanda bulunan şahısları polis ekipleri Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasından geçirdi. Denetim yapılan bir işletmede alkollerin faturası eksik çıkması sonucu tutanak tutularak, işletme sahibine ekipler tarafından cezai işlem uygulandı. Denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Basın Özgürlüğü Demokrasilerin Temel Unsurlarındandır
ABB AİLE YAŞAMLARINDA DA BAŞKENTLİLERİN YANINDA
AKK YÜRÜTME KURULU’NDAN YENİ YIL MESAJI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN YENİ YIL MESAJI
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer'in Yeni Yıl Mesajı...