ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN GENÇ KADINLAR İÇİN YENİ BİR GELİŞİM PROGRAMI

Ataşehir Belediyesi’nin, Anne Çocuk Eğitim Vakfı AÇEV ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Hayat Dolu Buluşmalar" eğitim programı başlıyor.

Ataşehir Belediyesi’nin, Anne Çocuk Eğitim Vakfı AÇEV ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Hayat Dolu Buluşmalar" eğitim programı başlıyor.

Kadınların kendilerini geliştirmesini, hayata karşı daha bilinçli, etkili ve aktif katılım sağlamaları amacıyla düzenlenen eğitim programına, Ataşehir’de yaşayan 18-40 yaş arası kadınlar katılabilecek.

İki ay boyunca, haftanın iki günü bir araya gelecek genç kadınların güçlü yanlarını keşfedecekleri programda, kişisel gelişim, bireysel sağlık-bakım, kadın emeği, eşit paylaşım, danışma, kararlara katılım, eğitime devam etme, sanat, teknoloji, medya gibi güncel konular üzerine eğitimler verilecek.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Kemal Ataevi ile Kayışdağı Ataevi’nde gerçekleştirilecek “Hayat Dolu Buluşmalar” programına başvurular, 25 Eylül 2021 Cumartesi günü son bulacak.

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı