ARTVİN'DE KURBANLIKLAR HAYVAN PAZARINA GELMEYE BAŞLADI

Artvin Belediyesi’nin, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin üst tarafında bulunan yaklaşık 5 dönümlük alanda kurmuş olduğu kurban pazarına, kurbanlıklar gelmeye başladı.

Artvin Belediyesi’nin, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin üst tarafında bulunan yaklaşık 5 dönümlük alanda kurmuş olduğu kurban pazarına, kurbanlıklar gelmeye başladı.

Kurban Bayramı için Artvin Belediyesi tarafından cezaevi arkasında bulunan Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin üst tarafında kurulan hayvan pazarında, tüm koronavirüs tedbirleri alındı. Büyükbaş ve küçükbaşlar için padokların yer aldığı kurban pazarında besiciler için elektrik ve su hatlarıçekildi. Vatandaşların ve besicilerin ihtiyaçlarını gidermesi için tuvaletler de yerleştirildi.

Kurbanlık satışları süresince zabıta ekipleri düzenli olarak denetimlerini sürdürerek vatandaşların güvenle alışveriş yapmasını sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYKOZ’DA 12 GÜNDÜR KAYIP OLAN VATANDAŞ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ATAŞEHİR’DE ARAÇLARA VURA VURA KAÇAN SÜRÜCÜNÜN VERDİĞİ HASAR GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
BEŞİKTAŞ’TA KAFA KAFAYA ÇARPIŞAN 2 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
UŞAK CEZAEVİ’NDEKİ OLAYLARA KARIŞAN ŞAHIS 12 YIL SONRA EYÜPSULTAN’DA YAKALANDI
MARMARAY’DA ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYI DARBEDEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ