ARSUZ BELEDİYESİ, OLASI TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede olası taşkınların önüne geçebilmek için istinat duvarı ve kanal içi perde beton çalışmalarını sürdürüyor.

Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede olası taşkınların önüne geçebilmek için istinat duvarı ve kanal içi perde beton çalışmalarını sürdürüyor.

Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, dere kenarlarında istinat duvarları, su taşkınlarının yaşandığı yerlerde ise kanal içi perde beton yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde üç farklı ekiple parke taşı döşeme çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Çalışmaların vatandaşların huzuru için yapıldığını belirten Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, “Kışın da yaklaşmasıyla birlikte, dere kenarlarındaki yerleşim yerlerinde, yağıştan ve sel tehlikesi olan yerlerde istinat duvarları ve kanal içi perde beton yapımına devam ediyoruz. Bunun yanında üç farklı yerde parke taşı döşeme çalışmalarını da sürdürüyoruz. İlçemizin neredeyse tüm mahallelerinde farklıçalışmalarımız var. İmkânlarımız doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

BEYLİKDÜZÜ’NDE HASTANE BAHÇESİNDE SİLAH SESLERİ KORKUTTU: 1 YARALI
KONTEYNER YÜKLÜ VİNÇ YÖNLENDİRME LEVHASINA TAKILDI, KAMYON ADETA ŞAHA KALKTI
BEŞİKTAŞ’TA HARAÇ ALMAK İÇİN OTO GALERİYİ KURŞUNLADILAR: O ANLAR KAMERADA
ÜMRANİYE’DE ŞEYDA YILMAZ’IN ŞEHİT EDİLMESİNE İLİŞKİN 3 POLİSE 2 YIL HAPİS TALEBİ
ARNAVUTKÖY’DE ALACAKLI OLDUKLARI KİŞİNİN ÖNÜNÜ KESİP KURŞUN YAĞDIRDILAR