APOLLON TAKI PAZARI, KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI

Didim’deki tarihi Apollon Tapınağı’nın bulunduğu sokakta kurulan Apollon Takı Pazarı, bugün kapılarını açtı. Pazar, Kurban Bayramı sonuna kadar açık kalacak.

Didim’deki tarihi Apollon Tapınağı’nın bulunduğu sokakta kurulan Apollon Takı Pazarı, bugün kapılarını açtı. Pazar, Kurban Bayramı sonuna kadar açık kalacak.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın zanaatkar kadınlara destek olabilmek ve ekonomiye katkı sunmak amacıyla öncülük ettiği takı pazarında el emeği ürünler sergilenecek.

9 gün açık kalacak takı pazarında kadınların el emeği ürünleri görücüye çıkacak ve ekonomik anlamda geri dönüşüm sağlanacak.

Takı pazarı ile ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Kadınlarımızın el emeklerinin ekonomik anlamda geri dönüşüm sağlayabileceği bu takı pazarında hem ilçemizin hem de Apollon Tapınağı'nın tanıtımını gerçekleştireceğiz. Takı Pazarı, 16 - 25 Temmuz arasında açık kalacaktır. Tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

Başkan Akgün: “Bütçeyi en tasarruflu şekilde kullanarak, acil beklentilere cevap verecek şekilde hizmetleri yürütmek hepimizin g
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 54 bin konut yenilendi
Cumhuriyetin 101. şan ve şeref yılı gururla kutlanıyor
Başkan Akgün: Atatürk’ün gösterdiği aydınlık yolda inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz!
Cumhuriyet Balosu’nda 101. yıl coşkusu zirve yaptı