ALVARO MORATA BU SEZONKİ 6. GOLÜNÜ KAYDETTİ

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Morata, Trabzonspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 6'ya çıkardı.

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Morata, Trabzonspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 6'ya çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'a konuk olurken, sarı-kırmızılıların 2. golünü İspanyol futbolcu Alvaro Morata kaydetti. Mücadeleye yedek başlayan ve 77. dakikada Gabriel Sara'nın yerine oyuna dahil olan Morata, 84. dakikada Yunus Akgün'ün pasında ceza sahası içinde düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi.

32 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını 6 yaptı. Alvaro Morata bu gollerin 5'ini Süper Lig'de, 1'ini de Ziraat Türkiye Kupası'nda attı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun
AVRUPA BÜYÜKLER KARATE ŞAMPİYONASI’NDA MİLLİLERDEN 2 ALTIN, 1 BRONZ MADALYA
PORTEKİZ’DE ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALDI
GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞA 1 PUAN UZAKLIKTA
GALATASARAY’IN TRABZONSPOR’A KARŞI BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR