ALVARO MORATA, BU SEZONKİ 3. GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Morata, Antalyaspor maçıyla sarı-kırmızılılarla bu sezonki gol sayısını 3'e çıkardı.

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Morata, Antalyaspor maçıyla sarı-kırmızılılarla bu sezonki gol sayısını 3'e çıkardı. Morata gollerin 2'sini ligde, 1'ini kupada kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u konuk ederken, sarı-kırmızılıların ikinci golünü İspanyol futbolcu Alvaro Morata attı. Karşılaşmanın 45. dakikasında penaltıda topun başına geçen Morata, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu. Penaltı kararı verildikten sonra Victor Osimhen, kullanması için topu Morata'ya bıraktı.

32 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig'deki gol sayısını 2'ye çıkardı. İspanyol futbolcunun Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

Müsabakaya 11'de başlayan Alvaro Morata, 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

31 Ekim Perşembe günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Eskişehir Sanayi Odası Koşusu’nu Aimus Liberatus kazandı
Adnan Menderes Koşusu'nda birinciliğe Battle For Glory uzandı
Cumhuriyet ve Cumhurbaşkanlığı Koşuları 1 Kasım Cumartesi günü koşuluyor
Merhum Asli Üyemiz Fikret Çınaryılmaz'ı saygıyla anıyoruz