ADANA DEMİRSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları maçın 33. dakikasında sahadan çekildi.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları maçın 33. dakikasında sahadan çekildi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor, RAMS Park'ta karşı karşıya gelirken, ilginç bir olay yaşandı. Müsabaka 1-0 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile giderken, 30. dakikada Yusuf Barasi'nin sakatlığının olduğu sırada Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, saha kenarında futbolcularıyla konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra mavi-lacivertliler, 33. dakikada sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri

Bismil Kaymakamlığı Koşusu’nda birinciliğe Hollow Man uzandı
Bi’Talih Koşusu’nu Deli Mesut kazandı
Hüseyin Özsakallı Koşusu’nda galibiyete Extensive ulaştı
14 Eylül Pazar günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
Şerife Bacı Koşusu’nda kazanan Syntagma oldu