4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası Başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Adana'nınYumurtalık İlçesi Zeytinbeli Plajında yapılacak 4. Akdeniz Surf Casting Turnuvası26 Kasım 2022 Cumartesi günü start alıyor.

Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu’na bağlı(ASC ASOF İSCOBDER  ABAF) 25 amatör sportif balıkçılık derneğinden150 yarışmacının 75 kulvarda mücadele edeceği turnuva saat 17.00'de kura çekimiile başlayacak. Turnuva pazar günü 06.00'da oltaların toplanması ve 20 sahahakeminin ölçümleri tamamlamasıyla sonlanacak.

08.30 da ödüller sahibini bulacak.

Turnuvada dereceye giren yarışmacılara CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu adına ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalaradına çeşitli ödüller ile plaket verilecek. 

Turnuvaya, Antalya, Kocaeli, İzmir, Mersin, İstanbul, Adana,Osmaniye'den surf casting dalında yarışmalarda başarılı olmuş 150 oltabalıkçısı katılacak.

Akdeniz Surf Casting Bölge Başkanı Salim Karabucak, bu daldaAdana'da yapılan turnuvalarda çok balık tutma rekorlarının kırıldığınıanımsatarak, "Umuyorum bu rekorları bu yıl da tazeleyeceğiz. Turnuvamızadestek veren CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve ana sponsorumuzolan Adana Büyükşehir Başkanımız Zeydan Karalar'a sonsuz teşekkürlerimizisunuyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ÖZEL HABER Haberleri

KÂĞITHANE’DE PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR
Başkan Bingöl: Tuzlalı Komşularımız Yeniden Denizle Buluşacak
BARO BAŞKANLARINDAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
Kampüs Lise Projesi Yükseliyor
KOMŞULARIMIZ MAYIS AYINDA TİYATROYA DOYACAK