100 ÜRÜNDE GEÇEN YILIN FİYATLARIYLA RAMAZAN BEREKETİ ŞOK’TA YAŞANIYOR

ŞOK Marketler düzenlediği dev kampanya ile Mart ayı boyunca 100 temel gıda ve temizlik ürününü 2024 fiyatlarıyla satışa sunuyor.

ŞOK Marketler düzenlediği dev kampanya ile Mart ayı boyunca 100 temel gıda ve temizlik ürününü 2024 fiyatlarıyla satışa sunuyor.

ŞOK Marketler, Mart ayı boyunca 100 temel ihtiyaç ürününde düzenlediği büyük kampanya ile sofralara bereket getirirken bütçelere destek oluyor. 1-31 Mart 2025 tarihleri arasında ŞOK Marketler, 100 ürünü geçen yılın Mart ayı fiyatlarıyla satışa sunuyor. Kampanyaya dahil ürünler arasında zeytinden kaşar peynirine, mercimek ve kuru fasulyeden zeytinyağına temel gıda ürünleri ve çamaşır suyu gibi temel temizlik ve hijyen ürünleri yer alıyor. Kampanyaya dahil olan ürünler www.sokmarket.com.tr adresinden incelenebilir.

"Dayanışma ayı Ramazan'da hanelere destek olmaya devam ediyoruz"

ŞOK Marketler'in Ramazan kampanyası hakkında değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel şunları söyledi: "Ramazan, birlik ve dayanışma ayı. Biz de 100 temel ihtiyaç ürününü geçen yılın fiyatlarıyla satışa sunarak müşterilerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Paylaştıkça bereketin arttığına inandığımız bu kıymetli ayda her zaman olduğu gibi ülkemiz ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Ramazan'ın ülkemize ve milletimize huzur getirmesini temenni ederiz."

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DURSUN İŞÇİLERLE BİRLİKTE HALAY ÇEKTİ
FATİH SULTAN MEHMET HAN VEFATININ 544’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
RANDEVUSUZ HALK BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ
MATTİA AHMET MİNGUZZİ’NİN İSMİ PENDİK’TE YENİ AÇILACAK SPOR KOMPLEKSİNDE YAŞAYACAK
UZMANLARDAN ‘ALERJİ’ UYARISI: "SON DÖNEMDEKİ ARTIŞI ÇOK CİDDİ HİSSEDİYORUZ"