NİLÜFER BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE TAMİREVİ, KONAK MAHALLESİ'NE TAŞINDI

NİLÜFER BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE TAMİREVİ, KONAK MAHALLESİ'NE TAŞINDI

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli bireylerin tekerlekli sandalyelerine yönelik ücretsiz bakım ve onarım hizmeti verdiği Tekerlekli Sandalye Tamirevi, artık Konak Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet...

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli bireylerin tekerlekli sandalyelerine yönelik ücretsiz bakım ve onarım hizmeti verdiği Tekerlekli Sandalye Tamirevi, artık Konak Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet veriyor.

Nilüfer Belediyesi’nin, 2015 yılında hizmete açtığı Tekerlekli Sandalye Tamirevi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Engelli bireylerin bozulan tekerlekli sandalyelerinin tamirinin ücretsiz yapıldığı tamirevi, artık yeni yerinde hizmet veriyor. Alaaddinbey Mahallesi’ndeki yerinden, Konak Mahallesi’ndeki erişimi ve ulaşımı kolay bir noktaya taşınan tamirevi, bundan böyle kent merkezinde hizmet verecek.

Sadece Nilüfer’de yaşayanlara değil Bursa’da yaşayan bütün engelli bireylere ücretsiz hizmet verilen tamirevinde, akülü ve aküsüz elektrikli sandalyelerin bakım ve onarımıücretsiz yapılıyor. Araçların, akü ve tekerlek değişimlerinin yanı sıra elektronik, motor, şarj cihazı ve döşeme gibi her türlü tamirinin yapıldığı atölye sayesinde, araçlar ilk günkü yeniliğine kavuşuyor.

Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tamirevi çalışanları, talep edilen adrese mobil araçları ile giderek önce aracın arıza tespitini yapıyor. Arıza durumuna göre işlemler ya yerinde ya da Tekerlekli Sandalye Tamirevi’nde yapılıyor. Atölyede bakım ve onarımı yapılan tekerlekli sandalyeler,  tekrar alındığı adrese teslim ediliyor.

Verdiği hizmetle ulaşımda engelleri ortadan kaldıran Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tamirevi, açıldığı günden bu yana 883’ü Nilüfer’de, 1623’ü Bursa’nın diğer ilçelerinde olmak üzere toplam 2506 tekerlekli sandalye tamir işlemi gerçekleştirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.