ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN HAYVANSEVER OKULA DESTEK

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN HAYVANSEVER OKULA DESTEK

Çankaya Belediyesi, Yasemin Karakaya Ortaokulu ile sokak hayvanlarının sahiplenilmesi ve çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için iş birliği yaptı. Ortaokul çocuklarının bakımınıüstlendiği...

Çankaya Belediyesi, Yasemin Karakaya Ortaokulu ile sokak hayvanlarının sahiplenilmesi ve çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için iş birliği yaptı. Ortaokul çocuklarının bakımınıüstlendiği veya sahiplendiği köpeklerin aşılamasını ve sağlık taramasını da Çankaya Belediyesi yaptı. 

Yasemin Karakaya Ortaokulu öğretmenlerinin sokakta bulduğu iki küçük köpek için okul bahçesinde minik bir kulübe yapıldı. Köpeklerinin bakımınıöğrenciler üstlenirken Çankaya Belediyesi veterinerleri de aşılarını ve sağlık taramalarını yaptı.  

Öğrencilerin her gün ilgilendikleri köpeklere “Şanslı” ve “Asil” isimleri konuldu.  

Hayvan sevgisi ve bir canlının sorumluluğunu alma alışkanlığını kazandırmayı hedefleyen projeye, Çankaya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi de destek oldu. Hayvanların sağlık taramasını yapan ekipler, iç dış parazit uygulamasını gerçekleştirerek köpeklerin bakımı hakkında öğrencileri de bilgilendirdi.      

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.