HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİÖZYÖRÜK CAMİ’SİNİN YENİLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİÖZYÖRÜK CAMİ’SİNİN YENİLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bir süredir kısmen yıkık olan ve bölge halkının ibadeti için yeterli gelmeyen, Kırıkhan Özyörük Mahallesi’ndeki caminin yenileme çalışmalarını tamamlayarak...

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bir süredir kısmen yıkık olan ve bölge halkının ibadeti için yeterli gelmeyen, Kırıkhan Özyörük Mahallesi’ndeki caminin yenileme çalışmalarını tamamlayarak açılışını gerçekleştirildi.

Hatay’ın Kırıkhan Özyörük Mahallesi’ndeki caminin yenileme çalışmasının tamamlanmasının ardından yapılan açılış, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve  beraberindeki heyetin katılımı ile yapıldı.

“HEMŞERİLERİMİZİN YAPTIĞI İBADETLER RABBİM KATINDA KABUL OLSUN”

Cami açılışının ardından konuşan Savaş, şunları söyledi:

 “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Özyörük Mahalle’mizdeki yıkık camiyi yeniledik. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimizi ve partililerimizle birlikte mahallemize misafir olduk. Hep birlikte hem camimizi açtık hem ibadetimizi yerine getirdik. Camimiz mahalle halkına hayırlı olsun. Hemşerilerimizin burada yaptığı ibadetler Rabbim katında kabul olsun. Bizi bu hayırlı işte onurlandırdıkları için Sayın başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ederim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.