FETÖ FİRARİSİ EMRE USLU'NUN MESAJLARINI TEKRARLAYAN AKP'Lİ MECLİS ÜYESİNE İNCELEME

FETÖ FİRARİSİ EMRE USLU'NUN MESAJLARINI TEKRARLAYAN AKP'Lİ MECLİS ÜYESİNE İNCELEME

AKP Buca İlçe Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emrullah Uslu'nun sosyal medya hesabından Buca Belediyesi’nin akaryakıt istasyonuyla ilgili ortaya attığı iddiaları...

AKP Buca İlçe Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emrullah Uslu'nun sosyal medya hesabından Buca Belediyesi’nin akaryakıt istasyonuyla ilgili ortaya attığı iddiaları tekrarlayan Buca Belediyesi Meclis üyesi AKP'li İzzet Pilgir hakkında inceleme başlattı.

AKP Buca İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile İzmir Buca Belediyesi AKP'li Meclis üyesi İzzet Pilgir hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. AKP Buca İlçe Başkanlığı açıklamasışöyle:

"Son günlerde kamuoyunu meşgul eden AK Parti Buca İlçesi Meclis Üyemiz İzzet Pilgir'in yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile alakalı, İzmir İl Başkanlığımızca yapmış olduğumuz istişare sonucunda konu hakkında İl Başkanlığımızca inceleme başlatıldığını kamuoyuna duyururuz." 

BAŞKAN KILIÇ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emrullah Uslu, sosyal medya hesabından Buca Belediyesi’nin akaryakıt istasyonunun ruhsat oyunlarıyla CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a verildiğini iddia etmişti. AKP'li Buca Belediye Meclis üyesi İzzet Pilgir'in de bu iddiayı tekrarlaması Buca Belediye Başkanı CHP'li Erhan Kılıç'ın sert tepkisine yol açmıştı. 

Buca Belediye Başkanı CHP'li Erhan Kılıç, “FETÖ’cü meczubun bu iğrenç iftiralarla dolu sosyal medya paylaşımının ardından kendisinin sosyal medya hesabını takip ettiği anlaşılan AK Partili bir Buca Belediye Meclis Üyesi de onun paylaşımlarını sorgulamaksızın paylaşarak kirli oyuna hizmet etmiş ve bizlerden açıklama beklemiştir. Erhan Kılıç yönetimindeki Buca Belediyesi, almış olduğu her kararda kamu vicdanını ve hemşehrilerinin çıkarlarınıön planda tutup, şeffaflık ilkesinden dün olduğu gibi bugün de yarın da asla ödün vermeyecektir" açıklamasını yapmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.