ARDAHANLI ÇİFTÇİ: " HER ŞEYE YAPILANDIRMA ÇIKTI, BİR TEK TARIM KREDİ KOOPERATİFİ'NE YOK"

ARDAHANLI ÇİFTÇİ: " HER ŞEYE YAPILANDIRMA ÇIKTI, BİR TEK TARIM KREDİ KOOPERATİFİ'NE YOK"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ardahanlı vatandaşları ziyaret etti. Bir çiftçi Tarım Kredi Kooperatifi'ne borçlu olduğunu söyleyerek, "Her şeyi yapılandırdılar. Bir tek Tarım Kredi...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ardahanlı vatandaşları ziyaret etti. Bir çiftçi Tarım Kredi Kooperatifi'ne borçlu olduğunu söyleyerek, "Her şeyi yapılandırdılar. Bir tek Tarım Kredi Kooperatifi borçlarını yapılandırmadılar. Tarım Bakanı kalkıyor kendi kafasına göre Azerbaycan’a gidiyor. 1,5 milyonluk traktörü hediye ediyor. Bizim Tarım İl Müdürlüğü’nde bir tane traktör yok" diye sitem etmesi üzerine, Özel çiftçiye bu konuyu mecliste gündemine taşıyacağını söyledi. 

CHP Manisa Milletvekili Özel'in Ardahan ziyaretinde esnaf ve çiftçilik yapan bir vatandaş Tarım Kredi Kooperatifi'ne borçlu olduğunu, çiftçilerin bekledikleri yapılandırmanın gerçekleşmediğinden yakındı. Çiftçi, "Biz Tarım Kredi Kooperatifi'nden mağduruz. Ben 90 bin lira para çektim. 146 bin lira para yatırdım. Şu an da benden 220 bin lira daha isteniyor. 28 bin lira daha yatırdım. Şu anda bütün her şeyime bloke koymuş. Her şeyi yapılandırdılar bir tek Tarım Kredi Kooperatifi borçlarını yapılandırmadılar. Şu an da 17 bin insan( çiftçi) mağdur. Tarım Bakanı kalkıyor kendi kafasına göre Azerbaycan’a gidiyor. 1,5 milyonluk traktörü hediye ediyor. Bizim Tarım İl Müdürlüğü’nde bir tane traktör yok" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.