Faik Öztrak: “Türkiye’de Çürüyen Bir Şeyler Var”

Faik Öztrak: “Türkiye’de Çürüyen Bir Şeyler Var”

-“ERDOĞAN NE ZAMANDIR PUTİN’İN ŞANTİYE ŞEFİ OLDU?

-“BORÇ YAPILANDIRMASI İÇİN ADIM ATIN”

CHP Sözcüsü Öztrak, çürüyen Erdoğan’ın tek kişilik Saray Rejiminde kötü kokuların arşa yükseldiğini belirterek, “Türkiye’de de çürüyen bir şeyler var. Pisliğin üstünü örtmek için, baskıya ve yalana sarılıyorlar. Baskıyla, yalanla millete hesap vermekten kaçanlar, çürüme ve yozlaşmayı daha da hızlandırıyor” dedi.

Erdoğan’ın Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ndeki çalışmaları bizzat yerinde izleyip Rusya Devlet Başkanı Putin’e bilgi aktaracağı yönündeki açıklamasını değerlendiren Öztrak, “Ne zamandan beri Erdoğan Putin’in şantiye şefi oldu? Bunlar ne biçim sözler? Akkuyu’da neler olduğunu anlamak için atlayıp şantiyeye gitmek, oradan Putin’i arayıp şantiyenin son durumunu raporlamak nasıl bir iş? Allah Aşkına! Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamının düşürüldüğü duruma bir bakın” değerlendirmesinde bulundu.

Vatandaşların takibe düşen kredi ve kredi kartlarındaki artışa, artan icra dosyalarına dikkat çeken Öztrak, “Buradan bir çağrıda bulunuyoruz. Yandaşlarınızın kredi borcunu, vergi borcunu yapılandırmayı biliyorsunuz. Vatandaşlarımızın banka borçlarını yapılandırmak için de acilen adım atın. En azından borcun vadesini yayın, faiz yükünü hafifletin. Milletin sırtına yüklediğiniz borç daha fazla ağırlaşmasın. Siz yapmazsanız, birkaç ay sonra bunu da biz yapacağız” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün Genel Merkez’de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.