CHP SÖZCÜSÜÖZTRAK CENAZE VE İFTARLARA KATILAN ERDOĞAN'A TEPKİ GÖSTERDİ: "MİLLETE YASAK OLAN ERDOĞAN'A YASAL"

CHP SÖZCÜSÜÖZTRAK CENAZE VE İFTARLARA KATILAN ERDOĞAN'A TEPKİ GÖSTERDİ: "MİLLETE YASAK OLAN ERDOĞAN'A YASAL"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam kapanma sürecinde işçilerle iftar yapmasına ve Ümraniye Belediye Başkanıİsmet Yıldırım'ın babası Ahmet Galip Yıldırım...

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam kapanma sürecinde işçilerle iftar yapmasına ve Ümraniye Belediye Başkanıİsmet Yıldırım'ın babası Ahmet Galip Yıldırım cenaze törenine katılmasına, "Kendilerinin pik yaptırdığı salgını kontrol etmek için 17 günlük kapanma ilan etiler. Millete pek çok yasak geldi. İnsanlar canıyla cüzdanı arasına sıkıştırıldı. Ama millete yasak olan, Erdoğan’a yasal" diyerek tepki gösterdi.

Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Erdoğan'ın işçilerle iftar fotoğraflarını gösterirken, "Fabrikalara koruma ordusuyla toplu iftara gidiyor. Aşılamadıkları, ama işler durmasın diye, fabrikalarda çalıştırdıkları emekçilerimizin sağlığı için tehdit oluşturuyor" dedi. 

"KURALI KOYAN KURALA UYMUYOR"

Öztrak, şöyle konuştu:

"Kendilerinin pik yaptırdığı salgını kontrol etmek için 17 günlük kapanma ilan etiler. Millete pek çok yasak geldi. İnsanlar canıyla cüzdanı arasına sıkıştırıldı. Ama millete yasak olan, Erdoğan’a yasal. 12 Nisan’da yayınlanan genelgeyle millete ağız tadıyla bir toplu iftar yasak ama Erdoğan’a serbest. 

Fabrikalara koruma ordusuyla toplu iftara gidiyor. Arkadaki aşılanmış koruma ordusu süper bulaştırıcı. Aşılamadıkları ama işler durmasın diye, fabrikalarda çalıştırdıkları emekçilerimizin sağlığı için tehdit oluşturuyor. Yine milletimiz cenazesini ancak 10 yakınıyla defnedebiliyor. Ama Erdoğan, lebalep protokol cenazelerine katılmaya devam ediyor. Anadolu Ajansı da cenaze görüntülerini servis etmiyor. RTÜK ’de lebalep görüntüler için aba altından sopa gösterip sansür uygulamaya kalkıyor. Beyler kendi koyduğu kurala uymayacak, bir de uymadığını milletten saklayacak. Kuralı koyan, kurala uymadığında tüm fedakârlıklar boşa gider. Bunu daha yeni gördük. Ama anlaşılan hala akıllanmamışlar."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.